Bemutatkozás

Üdvözöljük a Kőérberek-Tóváros Orvosi rendelő honlapján.

A délbudai új lakópark területén, a sportcentrum mellett kialakított rendelői helyiség szép környezetben, jó megközelíthetőséggel várja a pácienseket. Könnyen elérhető a főváros legtöbb területéről, közel helyezkedik el Diósdhoz, Érdhez, Törökbálinthoz, Budaörshöz és Budakeszihez.

A fölszinti helyiség közepén lévő váróból két oldalra nyílik egy gyermekorvosi és egy nőgyógyászati rendelő.

A gyermekorvosok dr Tóth Idikó önálló praxissal rendelkező, területi ellátási kötelezettség nélküli házi gyermekorvosként dolgoznik, így betegkártya is leadható. A gyermekrendelések hétköznapokon délelőtt és délután zajlanak. Előjegyzési rendszer működik. A részletes leírást és rendelési időket lsd az almenü pontjain.

Dr. Tóth Ferenc nőgyógyász szakorvos az esti órákban magánrendelést tart. Előjegyzési rendszer működik. Részletekről a Dr.Tóth Ferenc menüben tájékozódhatnak.

Elérhetőségek

Rendelő címe:

1112 Budapest, Tippan u.2.
Kőérberek – Tóváros Lakópark
Tel: 06-1/ 877-55-53

Megközelíthetőség:


Kőérberek Orvosi Rendelő nagyobb térképen való megjelenítése

A lakópark az Érdi 7.sz. főut és a Repülőtéri út szögletében helyezkedik el. Autóval a 7 számú ( Érdre ill.Balaton felé menő ) főútra kell jutni vagy a Budaörsi útról a Sasadnál, vagy az Egér útról.

A 7. sz főút az Egér úti kereszteződés után felüljárón halad át a vasút felett, ezt követően lévő lámpás kereszteződésnél kell jobbra kanyarodni a lakópark és sportcentrum felé.

A színes lakóépületek között lévő fehér színű üzletközpont épületének nyugati oldalán a Tippan utcáról nyílik a felirattal ellátott orvosi rendelő.

Villamossal a 41 számú járat a Batthyány tértől a Móricz Zsigmond körtéren át közlekedve a Kőérberek megállónál ér a lakóparkhoz, innét kb 200 méter a rendelő.

A Kelenföldi pályaudvartól induló 187 számú autóbusz járattal is megközelíthető a rendelő. (A Tippan utcai megállóban kell leszállni.)

Kőérberek - Tóváros orvosi rendelő

Elérhetőségeink:

1112 Budapest, Tippan u.2. Kőérberek – Tóváros Lakópark Tel: 06-1/ 877-55-53


A mobilbarát weboldal készítője és fentartója a Domain Regisztráció Kft.